Bourbon Street Jazzband

6. nov.
kl. 13.00–16.00

Dansk jazz siden 1956

Bourbon Street Jazzband tager i år hul på den 66. sæson. Der er orkestre i Danmark, der hævder at være ældre. Det vil vi ikke argumentere imod, men der er med sikkerhed ikke andre danske jazzbands, der igennem så mange år har fastholdt stabile besætninger; en ubrudt aktiv karriere af imponerende længde. Gennem alle årene med trompetisten Gerhard Ellerbæk som den markante stemme i front. En musikernes musiker, berømmet for sit stilsikre og melodiøse spil.

En hobby for store drenge blev til en langtidsholdbar succes, og gennem alle årene har Bourbon Street Jazzband blandet sig i toppen af dansk jazz. Det er blevet til foreløbig 12 pladeudgivelser, samt rejser til festivaler i Europa, Amerika, Afrika og Asien.

Den faste bastion har i mange år været Silkeborg, og orkestret var da også̊ i 1966 fødselshjælper for ”Riverboat Jazzfestival”, og har optrådt her hvert eneste år siden begyndelsen.

Bourbon Street Jazzband spiller traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansevenlig stil, krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler. Desuden lægger orkestret vægt på at servere musikken med humor og dagsaktuelle kommentarer. Kort sagt: her er virkelig noget for enhver smag!

Besætning:
Gerhard Ellerbæk: Kornet
Per Jegbjerg: Trækbasun
Finn Odderskov: Saxofon/klarinet
Jesper Bjarnesen: Guitar/banjo 
Kim Nedergaard: Piano
Jørgen Nielsen: Bas
Heine ”Hot” Poulsen: Trommer

Dørene åbnes kl. 12.00

Billetter købes ved indgangen og kan betales kontant eller med Mobilepay.

Der kan købes smørrebrød, øl, vand, vin, kaffe og kage i baren.
Betalingsmuligheder: Kontant og MobilePay. 

Sted

Seniorhus OdenseToldbodgade 5, 5000 Odense C

Entré

Medlemmer 70 kr.
Ikke-medlemmer 140 kr.